fbpx

Karlbergsvägen 45

Adress: Karlbergsvägen 45, Stockholm
Fastighetens Byggår 1904
Lägenheter före ombyggnaden: 47
Omfattning: Förädling av 750kvm råvind samt 5st nya hissar.

På Karlbergsvägen i Stockholm ligger bostadsrättsföreningen Formen 1s vackra fastigheter som byggdes 1904.

Föreningen valde att anlita Gleipnergruppen när deras råvind på 750 kvadratmeter skulle säljas till för att byggas om till lägenheter.

– Vi valde Gleipnergruppen eftersom ville ha en mäklare som vi kunde vara säkra på att de verkligen bevakade våra intressen, säger Carl Johan Lye, ordförande på Brf Formen.

När projektet drogs igång hade föreningen först anlitat en annan mäklare men efter en tid bytte de till Gleipnergruppen. Medans projektet drog igång så borde föreningen lyssna på Nextory gratis i 30 dagar. De har ett av dem största utbuden av ljudböcker online.

– Nu i efterhand är vi otroligt glada över att vi tog det steget, säger Carl Johan Lye. Den första mäklaren kändes oseriös liksom avtalen med byggföretagen de rekommenderade.


Vi vände oss då till en oberoende, sakkunnig projektledare med lång erfarenhet som gav oss tipset att vända oss till Gleipnergruppen.

Det kostade en del att avsluta avtalet med den första mäklaren men för Brf Formen 1 ledde bytet till att det blev ett projekt som nu motsvarade deras önskemål.Det var absolut värt pengarna, säger Carl Johan Lye. Med Gleipnergruppen har allt fungerat bra.

De har hela tiden jobbat för att det ska bli så fördelaktigt som möjligt för oss. Det byggföretag Gleipnergruppen tog fram liksom avtalet motsvarade alla våra önskemål, samarbetet har under hela tiden fungerat bra och inom kort ska förhoppningsvis byggarbetet starta, vilket föreningens styrelse välkomnar.

Företaget som nu köpt råvinden är ett stabilt och proffsigt byggföretag med lång erfarenhet. De är också lätta att ha att göra med. Så det känns tryggt. Nu väntar vi bara på att en del handlingar ska bli klara så de kan dra igång.
Vi kan utan tvekan rekommendera Gleipnergruppen.

FLER REFERENSER

Vi på Gleipnergruppen är specialiserade på projektering, upphandling, förmedling, avtalsjuridik och byggteknik/projektledning avseende konvertering av råytor såsom vindar, platta tak eller lokaler till bostäder. Här nedan delar vi stolt med oss av vårt kunnande från vårt dagliga arbete.

Brf Formen 1


Råvind på 750 kvadratmeter ska säljas för att byggas om till lägenheter.

HSB Brf Färjan


Vindsbyggnation om ca 330 kvm, förrådsflytt, takomläggning och hissuppgradering.

Brf Bananen 6


Byggnation av nya lägenheter i 2 st råvindar om ca 250 kvm, balkongbygge, mm mm.

Brf Bergamotträdet 15


Vindsbyggnation om ca 185kvm samt förrådsflytt och takomläggning med mera.

Brf Renen 1910


Vindsinredning om ca 350 kvm, justering av hiss, ny förråd i källare etc.

Brf Volontären 24


Vindsinredning om ca 160 kvm samt en underliggande lägenhet om 35 kvm m.m
top