fbpx

Köpa vind

Varje råvind har sina speciella karaktärsdrag och det är också en av anledningarna till att varje vindsvåning är unik. Det har idag byggts tusentals vindsvåningar i Sverige och fortfarande överträffas de årligen av nya fantastiska och innovativa vindsvåningar. Råvindar och andra råytor eller lokaler byggs om till dessa exklusiva och eftertraktade vindsvåningar. Det har även blivit vanligare att platta tak byggs på med nya våningsplan som inreds till moderna takvåningar.

Med ett stort antal byggentreprenörer i branschen som alla har sina egna visioner, sin egen byggteknik och framförallt sina specifika råvindar skapas årligen mängder av vindsvåningar.

En vindsvåning ger er ett unikt boende

Det finns många egenskaper som gör vindsvåningarna utmärkande såsom takhöjden, taknockshöjden, takets fall, synliga eller dolda balkar, utsikten över takåsarna, en eller flera takterrasser, ljussättningen, arkitekturen, materialvalen och mycket annat. De här unika detaljerna skapar den speciella atmosfär som finns i de attraktiva takvåningarna och de ultimata förutsättningarna för ert framtida drömboende.

Trygg och smidig resa igenom hela processen

Gleipnergruppen har utvecklat ett helhetskoncept där vi aktivt deltar i projektets alla steg, från försäljning av råvinden/lokalen till färdigställande av vindsvåningen. Vårt team har spetskompetenser inom arkitektur, byggteknik, projektledning, ekonomi och juridik. Vi utför all erforderlig projektering för att upphandla rätt entreprenör och säkerställa ett framgångsrikt projekt.

En vindsvåning ger er ett fantastiskt drömboende – anmäl er till vårt spekulantregister

Många av våra vindsvåningsspekulanter har sina egna visioner kring hur deras vindsvåning ska se ut. Genom att anmäla er till vårt spekulantregister, som presenteras till de olika entreprenörerna och dess mäklare, har ni möjlighet att vara med och påverka utformningen av ert framtida drömboende. En stor fördel som de medlemmar i vårt spekulantregister har är att de får vara delaktiga i ett tidigare skede än normalt och därmed få större påverkan på slutresultatet i den kommande vindsvåningen. Fyll i formuläret här eller mejla oss. Ni kan även ringa vårt direktnummer 08-121 487 77.

REFERENSER

Vi på Gleipnergruppen är specialiserade på projektering, upphandling, förmedling, avtalsjuridik och byggteknik/projektledning
avseende konvertering av råvindar till bostäder. Här nedan delar vi stolt med oss av vårt kunnande från vårt dagliga arbete.

Brf Formen 1


Råvind på 750 kvadratmeter ska säljas för att byggas om till lägenheter.

HSB Brf Färjan


Vindsbyggnation om ca 330 kvm, förrådsflytt, takomläggning och hissuppgradering.

Brf Bananen 6


Byggnation av nya lägenheter i 2 st råvindar om ca 250 kvm, balkongbygge, mm mm.

Brf Bergamotträdet 15


Vindsbyggnation om ca 185kvm samt förrådsflytt och takomläggning med mera.

Brf Renen 1910


Vindsinredning om ca 350 kvm, justering av hiss, ny förråd i källare etc.

Brf Volontären 24


Vindsinredning om ca 160 kvm samt en underliggande lägenhet om 35 kvm m.m
top