fbpx

Vindsvåning i Göteborg – för spekulanter

Vi på Gleipnergruppen förmedlar ett stort antal konverteringsprojekt årligen, där råvindar som idag utgör förråd, torkvind eller andra icke-bostadsytor omvandlas till attraktiva vindsvåningar i några av Sveriges mest eftertraktade områden och lägen.


Om du har sett våra vepor på en byggställning någonstans i din närmiljö och är intresserad av ett boende i taknivå i Göteborg så förmedlar vi gärna kontakt till den entreprenör som vunnit upphandlingen för projektet.

I många fall tjänar du som spekulant på att visa intresse i ett tidigt skede, då det kan erbjudas möjligheter att t ex köpa på ritning och på så sätt förbipassera kön och slippa delta i senare budgivning eller, ifall byggfirman känner förtroende för dig, på ett tidigt stadium involveras i utformningen av de färdiga lägenheterna.

Just nu pågår projektering på ett flertal centralt belägna adresser i Göteborgs innerstad.

På följande länk finner du ett formulär för att anmäla dig till vårt spekulantregister, där du även kan specificera vad du är intresserad av att bli kontaktad om.

 https://gleipnergruppen.se/kopa-vindsvaningar/

REFERENSER

Vi på Gleipnergruppen är specialiserade på projektering, upphandling, förmedling, avtalsjuridik och byggteknik/projektledning
avseende konvertering av råvindar till bostäder. Här nedan delar vi stolt med oss av vårt kunnande från vårt dagliga arbete.

Brf Formen 1


Råvind på 750 kvadratmeter ska säljas för att byggas om till lägenheter.

HSB Brf Färjan


Vindsbyggnation om ca 330 kvm, förrådsflytt, takomläggning och hissuppgradering.

Brf Bananen 6


Byggnation av nya lägenheter i 2 st råvindar om ca 250 kvm, balkongbygge, mm mm.

Brf Bergamotträdet 15


Vindsbyggnation om ca 185kvm samt förrådsflytt och takomläggning med mera.

Brf Renen 1910


Vindsinredning om ca 350 kvm, justering av hiss, ny förråd i källare etc.

Brf Volontären 24


Vindsinredning om ca 160 kvm samt en underliggande lägenhet om 35 kvm m.m
top