fbpx

Om Gleipnergruppen

Gleipnergruppen har sedan 2010 arbetat med bostadsutveckling inom det befintliga fastighetsbeståndet och i huvudsak med bostadsrättsföreningar som uppdragsgivare. Vi är idag verksamma i Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Vår uppgift är att bistå våra uppdragsgivare i att hantera transaktionsprocesser på ett professionellt och strukturerat sätt som innebär trygga och lönsamma affärer i samband med avyttringar av råytor såsom råvindar, lokaler, platta takpåbyggnader och fastighetsavskiljningar.

En partner med helhetstänkande

Med företrädesvis bostadsrättsföreningar som uppdragsgivare har vi förståelse och kunskap avseende alla de åtaganden och ansvar en styrelse ställs inför i samband med ett konverteringsprojekt.

Vårt ständigt växande team består av allt ifrån egna medarbetare till partners och fristående byggkonsulter, arkitekter och entreprenads- och fastighetsjurister. Idag erbjuder vi stolt en av marknadens bredaste kompetenser inom vår nisch.

Vår erfarenhet och vårt nätverk har bidragit till nöjda referenser och allt större förtroende från marknaden, såväl säljare som köpare.

REFERENSER

Vi på Gleipnergruppen är specialiserade på projektering, upphandling, förmedling, avtalsjuridik och byggteknik/projektledning avseende konvertering av råytor såsom vindar, platta tak eller lokaler till bostäder. Här nedan delar vi stolt med oss av vårt kunnande från vårt dagliga arbete.

Brf Formen 1


Råvind på 750 kvadratmeter ska säljas för att byggas om till lägenheter.

HSB Brf Färjan


Vindsbyggnation om ca 330 kvm, förrådsflytt, takomläggning och hissuppgradering.

Brf Bananen 6


Byggnation av nya lägenheter i 2 st råvindar om ca 250 kvm, balkongbygge, mm mm.

Brf Bergamotträdet 15


Vindsbyggnation om ca 185kvm samt förrådsflytt och takomläggning med mera.

Brf Renen 1910


Vindsinredning om ca 350 kvm, justering av hiss, ny förråd i källare etc.

Brf Volontären 24


Vindsinredning om ca 160 kvm samt en underliggande lägenhet om 35 kvm m.m
top