Gleipnergruppen

OM OSS

Om Gleipnergruppen

Gleipnergruppen har sedan 2010 arbetat med bostadsutveckling inom det befintliga fastighetsbeståndet och i huvudsak med bostadsrättsföreningar som uppdragsgivare. Vi är idag verksamma i Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Vår uppgift är att bistå våra uppdragsgivare i att hantera transaktionsprocesser på ett professionellt och strukturerat sätt som innebär trygga och lönsamma affärer i samband med avyttringar av råytor såsom råvindar, lokaler, platta takpåbyggnader och fastighetsavskiljningar.

En partner med helhetstänkande

Med företrädesvis bostadsrättsföreningar som uppdragsgivare har vi förståelse och kunskap avseende alla de åtaganden och ansvar en styrelse ställs inför i samband med ett konverteringsprojekt. Vårt ständigt växande team består av allt ifrån egna medarbetare till partners och fristående byggkonsulter, arkitekter och entreprenads- och fastighetsjurister. Idag erbjuder vi stolt en av marknadens bredaste kompetenser inom vår nisch. Vår erfarenhet och vårt nätverk har bidragit till nöjda referenser och allt större förtroende från marknaden, såväl säljare som köpare.

Marknadsledande men med siktet på mer

Tack vare våra partners och medarbetares engagemang och kompetens har vi efter många års hårt arbete uppnått en marknadsledande position, och vår ambition är att fortsätta växa utan att göra avkall på kvaliteten i något hänseende.

Våra många nöjda beställare är vår största tillgång, eftersom vi får en majoritet av våra inkommande projekt via rekommendationer av såväl föreningar som entreprenörer.