Gleipnergruppen

Vår vision

Vår vision är att vara Sveriges ledande aktör inom förmedling av råytor med uppdragsgivarens bästa i fokus.

För att uppnå detta har vi utvecklat koncept som inte bara avlastar fastighetsägare utan även tillser att såväl säljare som köpare får mervärden av vår involvering och engagemang i projekten.

En partner med helhetstänkande

Med företrädesvis bostadsrättsföreningar som uppdragsgivare har vi förståelse och kunskap avseende alla de åtaganden och ansvar en styrelse ställs inför i samband med ett konverteringsprojekt. Vårt ständigt växande team består av allt ifrån egna medarbetare till partners och fristående byggkonsulter, arkitekter och entreprenads- och fastighetsjurister. Idag erbjuder vi stolt en av marknadens bredaste kompetenser inom vår nisch. Vår erfarenhet och vårt nätverk har bidragit till nöjda referenser och allt större förtroende från marknaden, såväl säljare som köpare.

 

Marknadsledande men med siktet på mer

Tack vare våra partners och medarbetares engagemang och kompetens har vi efter många års hårt arbete uppnått en marknadsledande position, och vår ambition är att fortsätta växa utan att göra avkall på kvaliteten i något hänseende. Våra många nöjda beställare är vår största tillgång, eftersom vi får en majoritet av våra inkommande projekt via rekommendationer av såväl föreningar som entreprenörer.

Vill du höra mer?

Besök gärna sidan Våra tjänster för att se mer om vad vi gör, eller titta på tidigare projekt och referenser.

Till sist, om ni är nyfikna på att höra vad vi kan göra för er, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er med era drömprojekt!