Gleipnergruppen

Brf Formen 1

Brf formen råvindskonvertering

Adress:

Fastighetens byggår:

Omfattning:

Formen 1

1904

Förädling av 750kvm råvind samt installation av 5st nya hissar i trapphus.

Om projektet

På Karlbergsvägen i Stockholm ligger bostadsrättsföreningen Formen 1s vackra fastigheter som byggdes 1904.

 

Föreningen valde att anlita Gleipnergruppen när deras råvind på 750 kvadratmeter skulle säljas och byggas om till vindsvåningar, och i samband med detta också få fem nya hissar installerade och hela fastighetens tak omlagt.

 

– Vi valde Gleipnergruppen eftersom ville ha en part som vi kunde vara säkra på att verkligen bevakade våra intressen, säger Carl Johan Lye, ordförande på Brf Formen.

När projektet drogs igång hade föreningen först anlitat en annan aktör men efter en tid bytte de till Gleipnergruppen.

 

– Nu i efterhand är vi otroligt glada över att vi tog det steget, säger Carl Johan Lye. Den första aktören kändes inte i relation lika seriös liksom avtalen de rekommenderade.

 

Vi vände oss då till en oberoende, sakkunnig projektledare med lång erfarenhet som gav oss tipset att vända oss till Gleipnergruppen.

 

För Brf Formen 1 ledde bytet till att det blev ett projekt som nu motsvarade deras önskemål. Med Gleipnergruppen har allt fungerat bra och smidigt.

 

De har hela tiden jobbat för att det ska bli så fördelaktigt som möjligt för oss. Det byggföretag Gleipnergruppen tog fram liksom avtalet motsvarade alla våra önskemål, samarbetet har under hela tiden fungerat bra vilket känts tryggt. Vi kan utan tvekan rekommendera Gleipnergruppen.